Årvoll IL Fotball Jenter 2014


 

(Oppdatert oktober 2023)
Velkommen til Årvoll fotball j2014 – en god gjeng spillere blandet på tvers av lokale skoler!

 

TRENINGER: Vi har en fast og en frivillig trening hver uke. Vår og høst: April – juni og august – okt./nov. (avhenger av baneforholdene).

VinterStarter som regel ikke før i januar. Hvor treningene holdes avhenger av om vi får treningstider inne eller ikke. Oppdatert info om treningstider finnes på facebook og Spond.

UTSTYR
Det kreves ikke noe spesielt utstyr for å delta, annet enn egen ball og leggbeskyttere, og aller helst fotballsko. Drakt deles ut så fort spilleren er godkjent for kampspill. (Drakten er til låns, og skal leveres tilbake. Les mer om drakta HER).

Ved ønske kan shorts, sokker, Årvoll-klær kjøpes her: https://aarvoll.shopeksperten.no/

KAMPER / SERIESPILL
Jentene spiller seriespill i J2014-klassen. Sesongen 2023 spiller jentene 5er fotball. Fra og med sesongen 2024 skal jentene over til 7er fotball – nye regler, større bane og mål og ny laginndeling. Lagene settes på våren – i forkant av seriespill med oppstart i april.
Se terminlisten HER (velg fotball + sesong)

FUTSAL
For å opprettholde gnisten, treningsiveren og framgangen melder vi på lag i futsalserie ila. vinteren. Futsal er innefotball med fem spillere på banen. Serien foregår på helgedager i løpet av høsten/ vinteren, og det spilles alltid to kamper per gang. 

Se terminlisten HER (velg futsal + sesong)

 CUPER
Vi melder laget på 3-4 cuper per år; minst én på våren, en på sommer/tidlig høst og en sen høst/vinter, m.m. Disse cupene koster i utgangspunktet ikke noe for spillerne, annet enn frakt/kjøring til og fra. (Ved bortecuper vil det komme enkelte kostnader. Dette kan dekkes/reduseres ved dugnad arrangert av foreldrene på laget.)

SPOND
Vi bruker appen Spond til påmelding og informasjon om kamper, cuper og andre ting. Gruppekode i Spond er EAZKZ.
(Så fort medlemskontigent og treningsavgiften er betalt, godkjennes barnet som medlem i SPOND-gruppen.) 

FACEBOOK
Følg oss også på facebook-gruppen Årvoll fotball 2014 jentene.

HVA KOSTER DET?
Medlemskontigent (6 – 16 år) : 500 kr
Treningsavgift for spillere 8-12 år: 2 100 kroner

Mulighet for økonomisk støtte til treningsavgift;
Ta kontakt med Kristin Haarseth (regnskapsansvarlig) kristinh@vikenfiber.no eller Jarle Henriksen (medlemsansvarlig) jarle.henriksen@helse-sorost.no.

INNMELDING i KLUBBEN

Dersom barnet ditt ønsker å spille fotball sammen med oss, ta først kontakt med lagleder for et par prøvetreninger. Ønsker barnet å fortsette med fotball hos oss, må du melde barnet inn i klubben. Innmelding i klubben gjøres via denne siden.

NB: Det er lov å prøve seg et par ganger på treninger før man melder seg inn i klubben. Men alle som har bestemt seg for å være med på fotballen og som skal spille kamper, må ha betalt både medlemskontingent og treningsavgift.

 VI SOM TRENER LAGET ER:

  • Lagleder: Sophia Wessel Carlsen, tel. 962 31 518

  • Hovedtrener: Lorraine Mariano Fjære, tel. 480 39 693

  • Hovedtrener: Christine Johansson, tel. 942 10 259

  • Ass. trener /Sosialansvarlig: Marte Olaussen Nilsen, tel. 932 41 147 

  • Ass. trener /Dugnadsansvarlig: Jens Bodahl-Johansen, tel. 908 01 619

  • Ass.trener. Hege Grande Fjellbirkeland, tel. 936 73 134

Vi kan også nås på e-post: j2014arvollfotball@gmail.com