Velkommen til Håndballgruppa


Håndball er gøy! Det er mottoet til håndballgruppa i Årvoll IL og det betyr at vi legger stor vekt på å ha det trivelig sammen. For å oppnå det, satser vi på å skape et miljø som gjør at alle gleder seg til både treninger og kamper. Hos oss har alle de samme mulighetene til å utvikle ferdighetene sine, uansett hvilke forutsetninger de har. Vi driver ikke med topphåndball, men arbeider likevel systematisk for å utvikle både lagene og de enkelte spillerne.

Håndballgruppa har som målsetting å tilby aktiviteter til alle som har lyst til å spille håndball. Så langt har vi håndballskole for de aller yngste, guttelag fra 9 til 10 år, jentelag for jenter fra 9 til 15 år, damelag. Du finner informasjon om når de ulike lagene trener under fanen treningstider.

Vi ønsker oss flere spillere!

Har du lyst til å spille håndball med oss? Da er du hjertelig velkommen på trening! Sjekk treningstiden for din årsenhet, ta med innesko og kom på trening. Dersom du ønsker å fortsette med håndball hos oss så må du melde deg inn i klubben. Du melder deg inn selv her.
Du kan selvfølgelig prøve deg på trening noen ganger før du melder deg inn i klubben!

Styret

Leder:

Grete Borge
e-post: greteborge1972@gmail.com

Sportslig leder:

Andre Stokkee-post:andrestokke@hotmail.com

Kasserer:

Renee Nordlie
e-post: renee.nordlie@gmail.com

Hallansvarlig:

Tore Kollerud
e-post: koltor19@gmail.com

Styremedemmer:

Astrid Wangesteen

Hanne Thelin

Linn Fikke

Dommerkontakt:

Tor Håkon Grønli
e-post: torgronli@hotmail.com