Årvoll IL Fotball Elite


Oversikt over seriekampene for Årvoll menn senior ligger her.

Årets seriemestere

Årvoll IL og hele Årvoll gratulerer A - lagsgutta med seriemesterskapet i 4. divisjon! Trenerne Svein Tore og Endre Olav, støtteapparatet med Morten, spillerne med Jens i spissen, de tillitsvalgte med Petter i spissen og ikke minst de fantastiske supporterne med...

Vi bydde opp til fest, men festen ble dessverre noe bremset. Så var dagen kommet. Årvoll IL skulle by opp til fest med nyåpning av vår nye kunstgressmatte. Folk møtte opp i hopetall, og det var et strålende liv helt fra undertegnede ankom banen ca kl 18.00. Banen var...

A-laget: Årvoll – Korsvoll2 Tirsdag 8/9 kl 20.15

Endelig hjemmekamp på A-laget igjen!! Årvoll - Korsvoll2 KL 20.15 Årvollbanen Det er Tirsdag og det er ENDELIG hjemmekamp på Årvollbanen for A-laget igjen. Bedre kan det ikke bli. Eller jo. Bedre blir det. Nytt kunstgress på plass. Et A-lag som kjemper i toppen, masse...

Kontakt oss

7 + 14 =

Tweets fra Årvoll IL

Kommer snart til et utsalgssted, mest sannsynlig et stykke unna deg. Dersom du ikke bor på Årvoll da 🙂

Kommer snart til et utsalgssted, mest sannsynlig et stykke unna deg. Dersom du ikke bor på Årvoll da :)

Fra Facebook

Ikke lenge igjen før vi starter med salg av disse kortene for 2019 sesongen. Vi håper flest mulig av dere går til anskaffelse av dette fantastiske kortet for neste sesong i Norsk Tipping ligaen.
Gratis inngang og kaffe for alle som har sesongkort.

I tillegg støtter man verdens vakreste klubb <3
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Avdelingsoppsettet for A-laget neste år er klart. En spennende og tøff avdeling. Vi gleder oss! ... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Det er med stor glede vi nå kan presentere tidligere juniortrener, Mathias Rishaug Bakken velkommen som A-lagets nye assistent trener i 2019.
Mathias tar med det et velfortjent steg opp til A-laget, og vil sammen med hovedtrener, Glenn Andersen danne hovedansvaret for våre fantastiske A-lags gutter i 3 divisjon neste år.

Vi er opptatt av å gi våre lokale talenter sjansen, og det gjelder også på trener siden. Mathias har igjennom flere år vist at han bryr seg om klubben og om å gjøre en best mulig jobb.
Og en god jobb har han så definitivt gjort.

Mathias skal ha en stor del av æren for å ha bygget opp en meget dyktig juniorgruppe i Årvoll de siste årene og hvor blant annet 12 av hans junior disipler fikk spilletid på A-laget i 2018.

I Mathias får vi en ung og lovende trener. En som er ambisiøs og utrolig motivert. Mathias er en person som høster stor respekt av både de yngre, men også de eldre A-lags gutta.

Vi gleder oss til å se Mathias sammen med Glenn på feltet for A-laget i tiden fremover.

La oss alle ønske Mathias hjertelig velkommen opp på A-laget 🙂
... Se merSe mindre

Gå til Facebook