Årvoll IL Fotball Elite


Oversikt over seriekampene for Årvoll menn senior ligger her.

Årets seriemestere

Årvoll IL og hele Årvoll gratulerer A - lagsgutta med seriemesterskapet i 4. divisjon! Trenerne Svein Tore og Endre Olav, støtteapparatet med Morten, spillerne med Jens i spissen, de tillitsvalgte med Petter i spissen og ikke minst de fantastiske supporterne med...

Vi bydde opp til fest, men festen ble dessverre noe bremset. Så var dagen kommet. Årvoll IL skulle by opp til fest med nyåpning av vår nye kunstgressmatte. Folk møtte opp i hopetall, og det var et strålende liv helt fra undertegnede ankom banen ca kl 18.00. Banen var...

A-laget: Årvoll – Korsvoll2 Tirsdag 8/9 kl 20.15

Endelig hjemmekamp på A-laget igjen!! Årvoll - Korsvoll2 KL 20.15 Årvollbanen Det er Tirsdag og det er ENDELIG hjemmekamp på Årvollbanen for A-laget igjen. Bedre kan det ikke bli. Eller jo. Bedre blir det. Nytt kunstgress på plass. Et A-lag som kjemper i toppen, masse...

Kontakt oss

9 + 13 =

Tweets fra Årvoll IL

Tidligere junior trener, Mathias Rishaug Bakken er nå klar som assistent trener for A-laget i 2019. Velkommen @MathiasRBakken facebook.com/aarvoll/photos…

Fra Facebook

Det er med stor glede vi nå kan presentere tidligere juniortrener, Mathias Rishaug Bakken velkommen som A-lagets nye assistent trener i 2019.
Mathias tar med det et velfortjent steg opp til A-laget, og vil sammen med hovedtrener, Glenn Andersen danne hovedansvaret for våre fantastiske A-lags gutter i 3 divisjon neste år.

Vi er opptatt av å gi våre lokale talenter sjansen, og det gjelder også på trener siden. Mathias har igjennom flere år vist at han bryr seg om klubben og om å gjøre en best mulig jobb.
Og en god jobb har han så definitivt gjort.

Mathias skal ha en stor del av æren for å ha bygget opp en meget dyktig juniorgruppe i Årvoll de siste årene og hvor blant annet 12 av hans junior disipler fikk spilletid på A-laget i 2018.

I Mathias får vi en ung og lovende trener. En som er ambisiøs og utrolig motivert. Mathias er en person som høster stor respekt av både de yngre, men også de eldre A-lags gutta.

Vi gleder oss til å se Mathias sammen med Glenn på feltet for A-laget i tiden fremover.

La oss alle ønske Mathias hjertelig velkommen opp på A-laget 🙂
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

2 weeks ago

Årvoll IL - Fotball

A-laget er kretsmestere i 4 divisjon for herrer.
Vi kan med det kalle oss for Oslo’s beste 4divisjons lag.
Siden våre juniorgutter er på treningsleir så måtte seniorgutta ta ansvar å stille opp på gavedrysset.
Vi takker alle våre herlige supportere for et fantastisk år!

Nå starter dugnadsjobben mot 3 divisjon. Og her skal dere alle få muligheten til å bidra etter hvert. I mellomtiden nyter vi stor sportslig suksess for vårt herlige A-lag.
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

3 weeks ago

En strålende årgang går over i seniorenes rekker. Dette bildet fra 2014 viser gutta etter å ha gått til kvartfinale i internasjonal turnering i future cup. Vi måtte vinne 3-0 for å gå til kvartfinale, og vi vant 3-0 med scoring i siste minutt.

4 år senere spilte 10 av disse juniorkamp i 1 div hvor vi vant 3-1 mot Ready og endte på 3 plass.
9 av gutta på bildet var i a lagets tropp i kretsmesterskapskamp mot Nordstrand. Det var vel rekord tror jeg med 10 g99 ere i troppen.

Takk for all glede. Og lykke til som seniorer. Etter å ha vært med dere som trener og lagleder fra 5 åringer til 16 år gamle gjør det meg stolt og glad å se så mange i Årvoll. Så håper og tror jeg å se dere videre i rødt og blått mange år fremover.

Takk gutta!!!
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

A-laget avsluttet i går sin utrolig sterke sesong med en solid 3-1 seier mot Rommen i kretsmesterskapet.

Våre mål ble scoret av Kamal, Ahmad og Kristoffer.

Vi takker Rommen, dommere og ikke minst, alle våre herlige supportere som tok turen opp på Ekeberg for å heie oss frem i går.
... Se merSe mindre

Gå til Facebook