Årvoll IL Fotball Elite


Oversikt over seriekampene for Årvoll menn senior ligger her.

Årets seriemestere

Årvoll IL og hele Årvoll gratulerer A - lagsgutta med seriemesterskapet i 4. divisjon! Trenerne Svein Tore og Endre Olav, støtteapparatet med Morten, spillerne med Jens i spissen, de tillitsvalgte med Petter i spissen og ikke minst de fantastiske supporterne med...

Vi bydde opp til fest, men festen ble dessverre noe bremset. Så var dagen kommet. Årvoll IL skulle by opp til fest med nyåpning av vår nye kunstgressmatte. Folk møtte opp i hopetall, og det var et strålende liv helt fra undertegnede ankom banen ca kl 18.00. Banen var...

Kontakt oss

11 + 15 =

Tweets fra Årvoll IL

Fra Facebook

Hallo!
Nå er det juletresalg i regi av Årvoll IL på Årvollsenteret fra 16.30 - resten av uka.
SAMT salg av boka mi: Å fa´n – er´e deg ´a?
Et ellevilt manifest og hyllest til identitetbygging gjennom lokalmiljø og idrettslag. Selger man - ons på senteret 16.00 - 20.00.
300.-
Vipps el kontant.

ø
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Denne er kommer via via fra keyserløkka i høst, noen som savner ... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Neste års sesongkort til A-lagets hjemmekamper er ferdig produsert, og vil snart være tilgjengelig for salg!
Vær en av de første til å sikre deg dette herlige sesongkortet samtidig som du støtter en god sak og får deg gratis kaffe på våre hjemmekamper i 2018.

250 kroner til en strålende sak kan man vel unne seg?

Flere av A-lags gutta vil selge sesongkort utenfor Rema1000 på Årvoll Senter og Kiwi på tonsenhagen Fredag 22/12 fra Kl 16.30

Ta deg en tur for en hyggelig prat med oss da vel!

Blir du nr 1?

Årvollgutt hei!
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Sesongen er over og tid for å se fremover.

Vi har allerede passert en måned siden fotballsesongen var over for A-laget sin del. Vi avsluttet med en fin 6-1 seier og det som til slutt endte med en 5 plass. En plassering vi før sesongen ikke ville vært helt fornøyd med.

Nå er det på tide å se fremover, og mot en 2018 sesongen hvor vi skal revansjere oss.

Det er litt vemodig at dette blir uten vår hovedtrener de siste 3 årene, Svein Tore Brandshaug og han sin spillende assistent i 2 år, Endre Olav Osnes.

Svein Tore startet sin Årvoll-karriere som trener for vårt G98 lag. En av de bedre årgangene med fotball talenter vi har hatt de seneste årene. Etter at G98 gikk over til Jr valgte Svein Tore å takke ja til en trenerjobb for A-laget sammen med Torgeir Hoås.

Svein Tore innledet sin A-lags karriere med å ta Årvoll fra bunn av 4 divisjon til året etter å tape seriegullet på målforskjell. Med Torgeir Hoås var duoen nærmest uslåelig, men ble til slutt kun slått av Manglerud star på målstreken etter en dramatisk bortekamp på Manglerud.

Etter en sesong og et knukket bein takket Torgeir Hoås for seg. Svein Tore ønsket å fortsette det de hadde bygget opp, og fikk med seg en annen ringrev til å styre skuta. Endre Olav Osnes takket høflig ja til en Wenger jakke, og tok på seg ansvaret med å assistere Svein Tore påfølgende sesong.
Og får en sesong det ble!!
Endre Olav Osnes som til daglig opererer som prest, tok tydelig med seg lykken og hjelpen fra de høyere makter og sørget sammen med Svein Tore for at Årvoll ble coachet til et solid seriemesterskap.
Dessverre ble vi ikke belønnet med spill på høyere nivå ettersom vi tidligere i sesongen tydelig hadde fått vår dose hjelp fra høyere makter, og at Forbundet hadde bestemt at ingen fra 4 divisjon skulle få spise kirsebær med de store gutta dette året.

Som lojale tjenere Svein Tore og Endre Olav er, tok de gledelig fatt på en ny sesong i Årvoll.
En sesong vi før sesongen visste ville bli meget tøff ettersom halve tredjedivisjon nå skulle ned i 4 divisjon for en liten snarvisitt.

Trenerne våre klarte allikevel å overprestere på transfermarkedet, og det var rettet store forventinger til årets utgave av Årvoll. Med spillere som Tom Sadeh, Brødrene Julian og Simen Stamsø Møller og Christian Holko inn Årvollportene så det lenge ut som Årvoll skulle kjempe helt i toppen også i år.
Slik gikk det ikke. Simen Stamsø Møller ble sendt på treningsleir til England, mens resten av laget skulle trene to ganger i uken her hjemme igjennom vinteren.

Det var kanskje lett å være etterpåklok, men både trenere og apparatet rundt så tidlig at årets utgave av Årvoll kanskje ikke var like godt trent som man kanskje burde vært i denne tøffe 4 divisjons avdelingen.
Årvoll havnet til slutt på en 5 plass, noe vi kan leve med om man tenker på alle skader og spillefravær.

Lørdag 7 oktober ble undertegnede kalt inn på møterommet før siste seriekamp. Det var da den tunge beskjeden kom...
Helten, forbildet og rundingsbøyen, Svein Tore Brandshaug leverte inn sin oppsigelse.
Ønsket om å tilbringe mer tid med familie, barn og kun være en ivrig tilskuer ble for stort. Han følte kanskje ikke at motivasjonen for videre trening pr dags dato heller var helt på topp.
Hans assistent, Endre Olav Osnes kunne heller ikke takke ja til videre coaching da, ettersom hans mentor og kamerat hadde informert om sin avgang.
Det ble noen stille minutter inne på det møterommet før vi alle tre omfavnet hverandre og erkjente at vi faktisk kunne være litt stolte av jobben vi sammen hadde lagt ned.

Det var ekstra deilig å kunne feie Oslojuvelene av banen 6-1 på eget gress noen minutter senere, og at Sjefen og assistenten kunne forlate den slitte Årvollgarderoben med hevet hode.

Hele Årvoll ønsker å takke Svein Tore og Endre Olav for deres innsats, og vi ønsker de begge lykke til videre.

Hva som skjer med Årvoll i 2018 nå, tenker dere.
Jeg kan ikke røpe så alt for mye helt enda. Men jeg skal garantere dere at Årvoll 2018 blir bedre enn på lang, lang tid. Ikke bare blir vi bedre. Men om mulig blir vi også enda mer lokale.
Vi som er glad i Årvoll som klubb, sted og hjem kommer virkelig til å sette pris på vårt kjære A-lag i tiden som kommer. Det kan jeg love dere.

Mer nyheter om dette kommer etter et par intense samtaler på Panda.

Håper alle nyter glattisen og minusgradene enn så lenge. Husk brodder og varme klær.

Vi sparkes.

Sportslig hilsen A-laget.

ÅRVOLLGUTT HEI!!
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Gutter 2011 på kamp/intern-reklame-film-innspilling til COOP.
Stor stas m bag, buff, flaske, smoothie og billetter til fotballkamp som takk for hjelpen.
... Se merSe mindre

Gå til Facebook