Årvoll IL Fotball Elite


Oversikt over seriekampene for Årvoll menn senior ligger her.

Årets seriemestere

Årvoll IL og hele Årvoll gratulerer A - lagsgutta med seriemesterskapet i 4. divisjon! Trenerne Svein Tore og Endre Olav, støtteapparatet med Morten, spillerne med Jens i spissen, de tillitsvalgte med Petter i spissen og ikke minst de fantastiske supporterne med...

Vi bydde opp til fest, men festen ble dessverre noe bremset. Så var dagen kommet. Årvoll IL skulle by opp til fest med nyåpning av vår nye kunstgressmatte. Folk møtte opp i hopetall, og det var et strålende liv helt fra undertegnede ankom banen ca kl 18.00. Banen var...

A-laget: Årvoll – Korsvoll2 Tirsdag 8/9 kl 20.15

Endelig hjemmekamp på A-laget igjen!! Årvoll - Korsvoll2 KL 20.15 Årvollbanen Det er Tirsdag og det er ENDELIG hjemmekamp på Årvollbanen for A-laget igjen. Bedre kan det ikke bli. Eller jo. Bedre blir det. Nytt kunstgress på plass. Et A-lag som kjemper i toppen, masse...

Kontakt oss

11 + 1 =

Tweets fra Årvoll IL

Fra Facebook

6 days ago

Edgar fra Burøya, ny Årvoll-stjerne ... Se merSe mindre

Gå til Facebook

2 weeks ago

Årvoll IL - Fotball

ÅRVOLL IL - fotball
takker av vårsesongen og ønsker god sommer!

Første del av sesongen har vært fantastisk!

Seniorlagene kvinner forsetter og imponere med to ganger tet i seriene.

A - laget herrer topper sin 4. Divisjonsavdeling. De og klubben lagde i tillegg fotballfest, frivillighetsfest og publikumsrekord i 1. runde i NM. 2771 tilskuere var mer enn imponerende. Vi var best i Norge.

Videre er vi med på en anleggsrevolusjon på Årvoll. Flerbrukshallen er i rute. Når har det startet byggingen av en stor utstyrsgarasje på Årvollbanen. Tribuner kommer opp i august. Tonsenhagen kunstgress er om ett sekund ferdig. Den åpnes med brask og bram 18.08. Under Tine Fotballskole. Sett av ettermiddagen fra 15.00. Årvollfotballen byr nok en gang opp til fest.

Ungdomslagene presterer godt. Både på gutte- og jentesida. Ikke minst vil vi gi honnør til spillere og ledere rundt lag 2 og 3 på ungdomssida. Fotballen har et uttalt mål å gi ungdommen tilbud uavhengig av ambisjonsnivå. Visjonen Lengst Mulig er et av de viktigste verdisøyler. Vi leverer!

Vi har videre arrangert en Fotball-, Keeper- og Jentecamp til Særdeles i gjennomføring. 166 spillere var i gjennom et variert innhold. Bare godord i etterkant.

Lørdagstreningene har blitt et varemerke og blir lagt merke til i Fotball - Norge. Over 100 jentene og gutter, samt trenere er i aktivitet fra 10.00 - 13.00 hver lørdag. Trivelig er det for foreldrene også. Under parolen «for nu er kaffen klar» koser foreldrene seg nede på Årvollbanen.

Barnefotballen har et imponerende aktivitetsnivå. Spesielt er det flott å konstatere at de aller yngste - jenter og gutter 6 og 7 år har gode strukturer rundt lagene sine.
På Tine Fotballskole 16. - 19 august skal et nytt kull igang: 2013 - generasjonen. Velkommen.
Se nettsida for mer informasjon!

Til slutt en hyllest til frivilligheta: dere slutter aldri og imponere!

Så ønsker vi alle en god og aktiv sommerferie.
Vi sees i Dana Cup, på Norway Cup og på Tine Fotballskole!

Under - en liten billedkavalkade. Alle er ikke med - det er umulig
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

3 weeks ago

For et anlegg vi får og som står klar til bruk om 1 ukes tid😊Her kommer det til og bli mye fotballglede og mestring utover 🏆 fremtidens ungdom er heldige som bor på Årvoll/Tonsenhagen og har tilknytning til Årvoll IL 👍😊 ... Se merSe mindre

Gå til Facebook

FOTBALLCAMPEN PÅ ÅRVOLL ER IGANG!

160 gutter og jenter RULER Årvollbanen.
Sammen med over 20 trenere.

Vi tar et blikk mot jentene idag.
Jenter i Årvollfotballen har MINST like mye tilrettelagt som gutta. Det er ikke tilfellet alle andre steder i Fotball - Norge!
Idag hadde de eldste jentene besøk av LYN med U - 19 landslagsspillerne Linn og Camilla Huseby. De er midt i en travel toppfotballperiode, blant annet skal de representere Norge Under UEFA U - 19 sluttspillet i nær framtid. Allikevel kom til Årvoll idag!

Hvordan var det?

Vi lar Årvolljentene sjøl oppsummere dagen!
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Tirsdag spilte A-laget sin siste kamp før ferien. Et fryktelig bittert tap mot våre naboer fra Hasle-Løren. Kampen endte med et sviende 2-1 tap. Vårt mål ble scoret av Ahmad etter Assist av Tom.

Selv med mange forfall så er det ingen unnskyldning for kveldens tap. Vi styrte stort sett hele kampen og burde strengt tatt scoret flere mål. Men Hasle-Løren kjempet med hjertet utenpå drakta i kveld og ville virkelig vinne krigen i kveld.
Vi har ingen andre å skylde på enn oss selv, og må bare ta lærdom av dette.
Det er alltid surt å tape kamper, men ekstra surt er det når det er mot naboen.
En slagen gjeng må bare Gratulere Hasle-Løren med tre sårt tiltrengte og hardtkjempende poeng i dag.

Vi tar allikevel sommerferie på toppen av tabellen og har alt i våre egne hender før høstsesongen. Nå står sommerferien for tur før vi skal vise oss fra vår beste side til høsten.

Vi sees til høsten.

God sommer alle sammen ☀️
... Se merSe mindre

Gå til Facebook