Årvoll IL Fotball Elite


Oversikt over seriekampene for Årvoll menn senior ligger her.

Årets seriemestere

Årvoll IL og hele Årvoll gratulerer A - lagsgutta med seriemesterskapet i 4. divisjon! Trenerne Svein Tore og Endre Olav, støtteapparatet med Morten, spillerne med Jens i spissen, de tillitsvalgte med Petter i spissen og ikke minst de fantastiske supporterne med...

Vi bydde opp til fest, men festen ble dessverre noe bremset. Så var dagen kommet. Årvoll IL skulle by opp til fest med nyåpning av vår nye kunstgressmatte. Folk møtte opp i hopetall, og det var et strålende liv helt fra undertegnede ankom banen ca kl 18.00. Banen var...

Kontakt oss

7 + 11 =

Tweets fra Årvoll IL

Årvoll jr slår Høybråten/Stovner 7-1 i årets siste hjemmekamp. Ti av ti på hjemmebane er innafor.

Fra Facebook

90 minutter til vi sparker i gang årets siste seriekamp! Gratis kaffe til alle med frivillig betaling til de som ønsker å bidra med noen kroner til en lunken botkasse til avslutningsfesten i kveld!

Vi håper å se så mange som mulig her nede i ettermiddag for å takke gutta for en fin innsats i år!

Kampstart 16.00
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

I morgen sparkes siste seriekamp i gang for A-laget denne sesongen. En varierende sesong fra vår side!
Ta turen innom Årvollbanen fra Kl 16.00 for å se oss krige om årets siste 3 poenger.

Vi stiller med følgende tropp i morgen;
Stephen Holmen-Jensen
Stian William Olsen
Jens Andersen
Steve Dimovski
Kim Daniel Rønsen
Tom Sadeh
Martin Vethe
Julian Stamsø Møller
Simen Stamsø Møller
Vegard Ohlsson
Ahmad Adil Abbas
Mikkel Fjellhammer Martinsen
Marcelo Christian Tingstadengen
Eirik Flesjå Olsen
Christian Holko
Kristoffer Sætrenes
Ole Korshavn Sandes
Adrian Tærud

Speaker er på plass! Kom og støtt gutta en siste gang før sesongen er over!

Årvollgutt hei!!
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Vant slaget om Bjerke

Hasle/Løren 0 - 5 Årvoll
Mål: Simen x2 Ahmad, Jens, Vegard
Gule kort. Ole Sandnes og Steffen Solheim

Det var endelig duket for derby borte mot Hasle/løren, bare et Steve Dimovski-innkast unna Groruddalens perle, Årvoll. Etter en mager høst la vi Hasle/Løren i marinaden allerede fra første spark på ballen. Etterhvert ble det gjennomstekt og kulinarisk med 0-5. Den kortreiste maten og de tre poengene smakte med andre ord ekstra godt.

Hasle/Løren kom fra to strake seiere, mens Årvoll på sin side kom fra knepet tap mot Fortuna, til tross for hat-trick fra Jens Andersen og stopperposisjon. Det var likevel lite som tydet på at Hasle/Løren har hatt større poengfangst enn oss i høst. Det var stort sett spill mot ett mål fra avspark. Jens og Tom var omgitt av Martin ”Kanté” Vethe foran seg, og dirigent Olsen bak seg. De ryddet unna Hasle/Løren sine sporadiske forsøk. Framover var det også bra trykk, med lekne backer, løpsvillige midtbanespillere, kreative kantspillere og en måltørst spiss. Likevel skulle ikke forløsningen komme før etter 35 minutter. Vi bygger opp bakfra, før en av høstens åpenbaringer, Ahmad, slipper til Simen Stamsø-Møller. Sistnevnte var kompromissløs i gjerningsøyeblikket og vi leder 1-0. Vi svir mens jernet er varmt i denne perioden. Simen finner Ahmad, som gjør akkurat som han vil før han sender oss opp i 2-0 til pause.

I andreomgang slipper vi oss litt nedpå og det hele er relativt jevnspilt i en periode på 15-20 minutter. Dette før Jens Andersen ser sitt internasjonale snitt til å skru nok et frispark med påfølgende dupp i krysset. Vegard gjør et godt innhopp og tar vare på gavedryss bak hos Hasle/Løren da han setter inn kampens fjerde. Det skal sies at han posisjonerer seg godt, og sitter meget godt plassert da masseveltet i Hasle/Løren bakre rekker forekommer. Slik kan han vispe scoringen inn på lette gir. Nevnte Vegard spiller så gjennom Holko, som jager bakrom på samme måte som han jakter kompetanseheving på kursnivå i helsesektoren. Nevnte Holko legges i gresset. Simen som har fått broadcastet sine to siste straffebom, henholdsvis fra ”Simen i England” og da han sendte TV2 ut av NM i straffekonk, får sjansen fra ellevemetersmerket. Denne gangen viser han hva som er medianen. 0-5 er et faktum.

Hasle/Løren skaper tilløp til sjanser, men vi står godt i mot defensivt. Også moro å se at Stian Gomes Olsen leker seg med utboksninger et par standardavvik over gjennomsnittet til en fjerdedivisjonskamp å være. ”Det var en sleip ball, så unødvendig lek med såpestykket kunne endt kritisk”, uttalte burvokteren til redaksjonen i kampens dragsug. Kritisk endte det kun for Hasle/Løren. Vi på vår side noterer vår første clean sheet denne sesongen. Gull det.

Nå guller vi på videre, til tross for at Rilinja allerede har blitt seriemestere. Det som imidlertid er gullegodt er at vi i skrivende stund er inne blant ”De fem store” i avdelingen. På lørdag befester vi denne posisjonen om vi tar tre poeng. Da venter formlaget Oslojuvelene som har tre strake. Vi har dog intensjoner om å levere slepne prestasjoner, publikumsvennlig idrett og smykke oss med en ny treer der. Vi håper flest mulig tar turen for å oppleve sesongens innspurt. ”Femteplass ser bedre ut en syvendeplass. Fin anledning for folk å takke A-laget med sin fysiske og psykiske tilstedeværelse”, oppsummerer sportsdirektør Morten Holmen Jensen. Det er vi enige om. Velkommen til Tippekamp lørdag, kl 16.00!
... Se merSe mindre

Gå til Facebook

Hasle/Løren - Årvoll
Lørenbanen
I kveld Kl 20.15

Etter lørdagens sure tap hvor vi for 15 gang denne sesongen ligger under med minimum ett mål før vi begynner å spille fotball er vi klare for årets viktigste bortekamp for vår del. Hasle/Løren er et lag vi så absolutt ikke vil tape mot, og det har vi heller ingen planer om i kveld.
Hasle/Løren har allerede rykket ned til 5 divisjon før kveldens kamp. Men det betyr ikke at hverken dem eller oss vil slappe noe mer av i kveld.

Disse kampene lever sitt eget liv og er alltid en morsom kamp for tilskuerne å overvære.

Gledelig for oss er at vi har med nok en JR debutant til kveldens kamp. Vi håper og tror at Marcello vil bite godt fra seg fremover.

Vi stiller med følgende tropp til vår siste bortekamp for året;

Stian Olsen
Mikkel Fjellhammer Martinsen
Jens Andersen
Steve Dimovski
Steffen Solheim Andersen
Julian Møller Stamsø
Simen Møller Stamsø
Eirik Flesjå Olsen
Tom Sadeh
Martin Vethe
Ahmad Adil Abbas
Marcello Christian Tingstadengen
Vegard Ohlsson
Ole Sandnes
Christian Krogh Holko
Kushtrim Kycyku
Kim Daniel Rønsen
Kristoffer Sætrenes

Vi håper flest mulig møter opp til lokalderby på lørenbanen i kveld. Gutta lover å gjøre alt hva de kan for at 3 poeng blir med over bjerkebanen og hjem til Årvoll.
... Se merSe mindre

Gå til Facebook