Velkommen til Håndballgruppa


Håndball er gøy! Det er mottoet til håndballgruppa i Årvoll IL og det betyr at vi legger stor vekt på å ha det trivelig sammen. For å oppnå det, satser vi på å skape et miljø som gjør at alle gleder seg til både treninger og kamper. Hos oss har alle de samme mulighetene til å utvikle ferdighetene sine, uansett hvilke forutsetninger de har. Vi driver ikke med topphåndball, men arbeider likevel systematisk for å utvikle både lagene og de enkelte spillerne.

Håndballgruppa har som målsetting å tilby aktiviteter til alle som har lyst til å spille håndball. Så langt har vi håndballskole for de aller yngste, jentelag for jenter fra 9 til 15 år, damelag og herrelag. Vi har også et tilbud om ball-lek for barn under skolealder. Du finner mer informasjon ved å velge et lag fra menylinja på toppen, under menyvalget Håndball.

Nye spillere

Hvis du har lyst til å spille håndball sammen med oss, ta kontakt med trener for din årsenhet eller møt opp på trening. Dersom du ønsker å fortsette med håndball hos oss så må du melde deg inn i klubben. Du melder deg inn selv her.
Du kan selvfølgelig prøve deg på trening noen ganger før du melder deg inn i klubben!

Hva koster det å være medlem?

Håndballgruppa er en del av Årvoll IL. For å kunne delta i håndballgruppas aktiviteter, må du være medlem av Årvoll IL og ha betalt medlemskontigent til klubben. Du må registrere deg på alle aktiviteter du er med på i klubben, men betaler medlemskontigenten en gang.
Du betaler også treningsavgift til håndballgruppa.

Lisens

Fra det året du fyller 13 år, må du tegne en obligatorisk spillerforsikring (lisens) gjennom Norges Håndballforbund. Se https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/lisens-og-forsikring/

Styret

Leder:

Camilla Haugland
mob: 959 90 640
e-post: camilla.haugland@admin.uio.no

Sportslig leder:

Bjørn Kenneth Muggerud
mob: 900 99 838
e-post: bkm@goldfishmedia.no

Kasserer:

Eirik Hauger
e-post: eirikhauger@yahoo.no

Hallansvarlig:

Tore Kollerud
e-post: Tore.Kollerud@kristiania.no

Styremedemmer:

Renee NorlieRenee Nordlie
e-post: renee.nordlie@gmail.com

Janne Eriksen
e-post: janneeriksen08@gmail.com

Dommerkontakt:

Bjørn Kenneth Muggerud
mob: 900 99 838
e-post: bkm@goldfishmedia.no