Hva koster det å være medlem?

Håndballgruppa er en del av Årvoll IL. For å kunne delta i håndballgruppas aktiviteter, må du være medlem av Årvoll IL og ha betalt medlemskontigent til klubben. Du må registrere deg på alle aktiviteter du er med på i klubben, men betaler medlemskontigenten en gang. Du betaler også treningsavgift til håndballgruppa. For sesongen 2020/21 er treningsavgiftene:

Barn og ungdom:
6-10 år: 1100
11-14 år: 1500
15 -18 år: 1600

Senior: 1100

Lisens

Fra det året du fyller 13 år, må du tegne en obligatorisk spillerforsikring (lisens) gjennom Norges Håndballforbund. Se https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/lisens-og-forsikring/

Utstyr

Spilledrakta er rød med blå stolpe foran og bak, og kombineres med hvit shorts. Spilleren får låne en drakt av klubben, shorts kjøpes inn av spiller/foresatte. Drakta er klubbens eie, og må tas godt vare på.

Vi oppfordrer også til at Årvoll overtrekksdress brukes ved kamper og cuper. Kjøp utstyret i vår klubbkolleksjon hos G-Max Storo.

Utstyrsavtale

Håndballgruppa i Årvoll IL har medlemsavtale med Craft og G-MAX Storo. På G-MAX Storo er det et eget Årvoll-hjørne hvor klubbens medlemmer kan kjøpe shorts, overtrekksdresser og annet klubbtøy. Klubbens medlemmer får også rabatt på annet sortiment i butikken.

For å få rabattene, MÅ alle registrere seg som medlemmer og vise dette i kassa. Dette gjør du ved å trykke på denne lenken, fyll ut nødvendig info og trykk registrer. Du mottar da en SMS som du åpner, og lagrer/legger til på telefonen. Når du handler, åpner du denne fra telefonen og velger «medlem håndball». Du kan være medlem av flere grupper (håndball, fotball osv).

Rabattene for medlemmer er:
A) 25 prosent på fotballsko og håndballsko.
B) 20 prosent på klubbkolleksjon tilgjengelig på G-MAX Storo
C) 15 prosent på resten av G-MAX Storo sitt sortiment.

NB: Rabatten på pkt. C gjelder ikke på:
1. Tilbudsvarer/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger og spesielt markedstilpassede priser
2. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk, puls- og treningsklokker og el-sykler
3. Gavekort/verdikort
4 Netthandel og lignende, kun ved direkte kjøp med oppmøte i den butikkene avtalen gjelder.

God handel! Husk at for hver krone du legger igjen, går noen øre tilbake til håndballgruppa vår.