Hva koster det å være medlem?

Håndballgruppa er en del av Årvoll IL. For å kunne delta i håndballgruppas aktiviteter, må du være medlem av Årvoll IL og ha betalt medlemskontigent til klubben. Du må registrere deg på alle aktiviteter du er med på i klubben, men betaler medlemskontigenten en gang. Du betaler også treningsavgift til håndballgruppa. For sesongen 2020/21 er treningsavgiftene:

Barn og ungdom:
6-10 år: 1100
11-14 år: 1500
15 -18 år: 1600

Senior: 1100

Treningsavgiften sendes ut i oktober/november, og gjelder hele sesongen. For spillere som starter etter nyttår faktureres halvt beløp. Vi har ulike støtteordninger, ta kontakt med lagleder eller håndballgruppas leder eller kasserer hvis du har spørsmål om dette.

Lisens

Fra det året du fyller 13 år, må du tegne en obligatorisk spillerforsikring (lisens) gjennom Norges Håndballforbund. Se https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/lisens-og-forsikring/

Utstyr

Spilledrakta er rød med blå stolpe foran og bak, og kombineres med hvit shorts. Spilleren får låne en drakt av klubben, shorts kjøpes inn av spiller/foresatte. Drakta er klubbens eie, og må tas godt vare på.

Vi oppfordrer også til at Årvoll overtrekksdress brukes ved kamper og cuper. Kjøp utstyret i vår klubbkolleksjon hos G-Max Storo.

Utstyrsavtale

Håndballgruppa i Årvoll IL har medlemsavtale med Craft og G-MAX Storo. På G-MAX Storo er det et eget Årvoll-hjørne hvor klubbens medlemmer kan kjøpe shorts, overtrekksdresser og annet klubbtøy. Klubbens medlemmer får også rabatt på annet sortiment i butikken.

For å få rabattene, MÅ alle registrere seg som medlemmer og vise dette i kassa. Dette gjør du ved å trykke på denne lenken, fyll ut nødvendig info og trykk registrer. Du mottar da en SMS som du åpner, og lagrer/legger til på telefonen. Når du handler, åpner du denne fra telefonen og velger «medlem håndball». Du kan være medlem av flere grupper (håndball, fotball osv).

Rabattene for medlemmer er:
A) 25 prosent på fotballsko og håndballsko.
B) 20 prosent på klubbkolleksjon tilgjengelig på G-MAX Storo
C) 15 prosent på resten av G-MAX Storo sitt sortiment.

NB: Rabatten på pkt. C gjelder ikke på:
1. Tilbudsvarer/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger og spesielt markedstilpassede priser
2. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk, puls- og treningsklokker og el-sykler
3. Gavekort/verdikort
4 Netthandel og lignende, kun ved direkte kjøp med oppmøte i den butikkene avtalen gjelder.

God handel! Husk at for hver krone du legger igjen, går noen øre tilbake til håndballgruppa vår.