Mange fra de andre årskullene har meldt seg på, men i 07 er vi ikke så mange enda.
Bli med dette er gøy;-)

Tid: Mandag 14. mars, klokka 18.00 Sted: Linderudkollen skiarena.
Det er klart for skigruppas største årlige begivenhet, nemlig vårt eget klubbrenn. Vi håper på 100 prosent oppslutning! Dette blir gøyal dag på Linderudkollen. Du melder på barnet ditt ved å følge denne lenken:

https://docs.google.com/forms/d/1EzjTn6j3NeRBhkk1DcQy_tGHPiOdOdZPtp0NgcsmD-o/viewform?c=0&w=1

Påmeldingsfrist er fredag 11. mars. Vi vil helst ha så få etteranmeldte som mulig. Rennavgiften på kr. 100,- per utøver skal betales innen samme dato til Årvoll IL ski, konto 6090.06.09216, Husk å merke betalingen med navn på utøver.

Litt om det praktiske:
Alle løperne deles inn i klasser etter sitt alderstrinn. Se mer om reglene for det i påmeldingsskjemaet.

Løyper og start:

6-7 år: Ca. 1 km
8-10: Ca. 1,5 km
11-14: Ca. 2,5 km
Rennet går i fri stil.

Det er premieutdeling i klassene 6-10 år umiddelbart i målgang, alle får premie! Fra og med 11-årsklassen rangerer vi løperne og kårer klubbmestere. Alle løperne får drikke og noe å bite i etter målgang. Det blir anledning for foreldre, søsken og andre i heiagjengen til å kjøpe boller, kaffe og kald drikke. Vi selger også Årvoll-buffen til 50 kroner stykket.

Ta med penger NB: Beregn god tid, for blant annet parkering og uthenting av startnumre. Alle må ha hentet startnummeret sitt minst 30 minutter før egen starttid. Startlister vil foreligge etter at påmeldingsfristen er gått ut. Disse legges ut på nettsiden vår.

For ordens skyld; det blir ingen ordinær trening denne dagen. Velkommen skal dere være, alle sammen!