Snøen lar vente på seg, men det nærmer seg sesong for skirenn.

Her finner du terminlisten over renn som Årvoll dekker startkontingenten i.

Det er selvfølgelig lov til å representerer Årvoll IL f. eks i lokale renn på hytta eller når du besøker slektinger, men disse rennene må dekkes av foresatte.

Vi i styret har ikke satt opp noen prioriteringliste for renn i regi av Årvoll IL. Det er stort sett mulig å gå renn hver helg, og helgen 10.-12, februar er det mange tilbud. Har du hele helgen til rådighet og lyst til å gå mange renn, er Tour de Bærum stedet. Hodelyktrenn fredag, sprint og skicross lørdag + langløp søndag. Samme helgen er det også langløp lørdag med Kollmila og en veldig fin stafett på søndag Rustadstafetten. Vi legger som sagt ingen føringer, men håper at mange har lyst til å gå skirenn og at Årvoll IL blir synlig både i og langs løypene denne vinteren.

Samkjøring til skirenn er alltid moro og kan være betryggende oxo for voksne med smørningsangst. Vi har ingen smørere i Årvoll men deler informasjon oss i mellom. Noen renn legger ut smøretips på sine nettsider, men om noen har over gjennomsnittelig kunnskap og lyst til å legge ut tips på Facebook før konkurranser kan nok dette være til stor hjelp for mange.

Hilsen Atle Rømo Årvoll IL Langrenn
PS Langrennscrossen som står på 26.02. mangler Arena så det er ennå usikker om denne blir noe av.