Tid: Onsdag 8. mars kl 18.00

Sted: Linderudkollen skiarena

Det er klart for skigruppas største årlige begivenhet, vårt eget klubbrenn. Dette blir en gøyal kveld på Linderudkollen!

 

Påmelding/betaling

Påmelding via «Min idrett», startavgift kr 100,- pr utøver.

Påmeldingsfrist: Mandag 6. mars. Vi vil helst ha så få etteranmeldte som mulig. Utøverne deles inn i klasser etter alder.

Startnummer hentes på arenaen minst 30 minutter før egen starttid. Lister vil foreligge på Årvoll IL sin hjemmeside etter at påmeldingsfristen er gått ut. Manuell tidtaking, ikke behov for startbrikke.

 

Løyper/stilart

6-7 år: Ca. 1 km

8-10: Ca. 1,5 km

11-14: Ca. 2,5 km

Evt stafett voksne/barn dersom det blir tid til dette. Rennet går i klassisk stil.

 

Premiering

Det er premier til alle deltagerne i klubbmesterskapet.

For klassene t.o.m. 10 år deles premier ut umiddelbart etter målgang.

Fra og med 11-årsklassen blir det premieutdeling når resultatene er klare og vi kårer klubbmestere(minimum 2 deltagere) / klassevinnere.

 

Mat/drikke

Alle løperne får drikke og noe å bite i etter målgang. Det blir anledning for foreldre, søsken og andre i heiagjengen til å kjøpe boller, kaffe og kald drikke. Vi selger også Årvoll-buffen til 50 kroner pr stk. Ta med kontanter 

 

Parkering

Det er i perioder begrensede parkeringsmuligheter på Linderudkollen, vi oppfordrer flest mulig til å ta turen gjennom skogen fra Årvollveien via Isdammen (husk hodelykt), evt. bommen ved Grefsenkleiva.

For ordens skyld; det blir ingen ordinær trening denne dagen.

Velkommen skal dere være, alle sammen! Og husk at alle må heie på alle, de store på de små og de små på de store! Først da blir det skikkelig Årvoll-stemning!

Årvoll IL

Langrenn