Nå er det uforutsigbare tider.

Vi informerte i forrige uke at vi valgte å avlyse/utsette all aktivitet i Årvoll idrettslag t.o.m. 18 mars. Det som gjelder nå er at vi oppretteholder denne stengingen på ubestemt tid fremover. Vi følger situasjonen nøye og vil komme ut med informasjon så raskt vi kan gjenoppta noe aktivitet. Inntil videre er all aktivitet stengt.

Alle baner, kunstgressbaner, idrettshaller er stengt. Dette gjelder all aktivitet, ikke bare organisert trening, men også egentrening, lek eller annen aktivitet. Vi oppfordrer alle våre medlemmer på det sterkeste å stille seg lojalt bak vedtaket og gjøre alt det vi kan for å hindre smittespredning.

NIF har åpnet opp for at årsmøtene kan skyves på. Lovene våre sier at det skal avholdes innen utgangen av mars, men det er gitt en generell dispensasjon med ny frist 15.juni. Årvoll ILs årsmøte er utsatt inntil videre. Vi kommer tilbake til ny dato for årsmøte.

Vi håper gruppene, trenerne, lagledere, oppmenn og foreldre motiverer alle barn og unge i Årvoll IL til egentrening i ukene som kommer, selv om all felles aktivitet utgår og anleggene er stengt.

Vi oppfordrer alle medlemmer å følge med og innrette seg etter råd fra norske myndigheter via helsenorge.nofhi.no og oslo.kommune.no.

Ta godt vare på hverandre!

 

Vennlig hilsen

Hovedstyret i Årvoll IL