Skitrening:

Når vinteren kommer trener vi i Lillomarka arena på Grorud hvor det er flotte forhold for alle aldersgrupper med alt fra skileik til konkurranseløyper. For de minste er det skileik på ulike steder i nærområdet dersom det er nok snø. Vi trener basisferdigheter og legger vekt på å ha det gøy på ski! Kle barna etter været og smør ski etter føre! Vi anbefaler vanlige smurte ski fremfor smørefrie.

Innetrening:
Foregår i gymsalene på Tonsehagen skole og Årvoll skole. Vi legger vekt på lek og allsidig trening som spenst, hurtighet, koordinasjon og balanse.

Rulleskitrening:
Foregår i Lillomarka arena eller langsmed sykkelstien fra Årvoll til Grorud, samt på andre egnede steder i nærområdet. Gjelder for de eldste utøverne (> 10 år). Vi legger vekt på å trene tekniske ferdigheter, hurtighet og kondisjon. Til denne treningen kreves utstyr (skøyterulleski, skøytestøvler, staver med asfaltpigger, hjelm, refleksvest). Vi har endel rulleski og staver til utlån. Vi vil kjøpe inn mer utstyr etter behov, men det forutsettes at utøverne har egne skøytestøvler. Rulleskitrening vil foregå på høsten, så lenge været tillater det.

Allsidig trening/lek:
Foregår ute, i skog og mark. Vi legger vekt på å trene hurtighet og kondisjon, spenst m.m. Til denne treningen kreves treningssko, treningstøy og refleksvest (samt hodelykt til enkelte treninger). Når snøen er kommet, vil denne treningen foregå med ski på bena.

Andre aktiviteter:
Hver sesong blir det arrangert en rekke renn og stafetter i Oslo og omegn. Mange av skigruppas medlemmer deltar på disse. Påmeldingsavgift for deltakelse blir dekket gjennom medlemskap. Vi har også nærsamling en helg i september og snøsamling på fjellet i november.