Innetrening:
Foregår i gymsalene på Tonsehagen skole og Årvoll skole. Vi legger vekt på lek og allsidig trening som spenst, hurtighet, koordinasjon og balanse.

Rulleskitrening:
Foregår langsmed sykkelstien fra Årvoll til Grorud, samt på andre egnede steder i nærområdet. Gjelder for de eldste utøverne (> 10 år). Vi legger vekt på å trene tekniske ferdigheter, hurtighet og kondisjon. Til denne treningen kreves utstyr (skøyterulleski, skøytestøvler, staver med asfaltpigger, hjelm, refleksvest). Vi har noen par rulleski og staver til utlån. Vi vil kjøpe inn mer utstyr etter behov, men det forutsettes at utøverne har egne skøytestøvler. Rulleskitrening vil foregå på høsten, så lenge været tillater det. Når snøen er kommet, vil denne treningen foregå med ski på bena. Gruppa som trener rulleski vil deles etter utøvernes ferdighetsnivå.

Allsidig trening/lek:
Foregår ute, i skog og mark. Vi legger vekt på å trene hurtighet og kondisjon, spenst m.m. Til denne treningen kreves treningssko, treningstøy og refleksvest (samt hodelykt til enkelte treninger). Når snøen er kommet, vil denne treningen foregå med ski på bena.
For de minste er det skileik på ulike steder i nærområdet. Vi trener basisferdigheter og legger vekt på å ha det gøy på ski! Kle barna etter været og smør ski etter føre! Vi anbefaler vanlige smurte ski fremfor smørefrie.

Andre aktiviteter:
Hver sesong blir det arrangert en rekke renn i Oslo og omegn. I fjor deltok utøvere fra skigruppa i flere av disse rennene, med strålende innsats! Avgift for deltakelse blir dekket gjennom medlemsskap. I november arrangeres det treningsleir. De siste årene har denne leiren vært lagt til Nordseter, siste helgen i november.