MEDLEMSKONTIGENT

Skigruppa er en del av Årvoll Idrettslag. For å kunne delta i skigruppas aktiviteter må man være medlem i Årvoll IL og ha betalt medlemskontingent til klubben. Det koster 450 kroner i året. Det må også betales en treningsavgift til skigruppa:

  • 500 kroner for 1. og 2. klasse
  • 1.000 kroner fra og med 3. klasse og turgruppe (utøvere i eldste treningsgruppe som deltar på trening men ikke i renn)
  • 1.500 kroner fra og med 7. klasse (Årsgrupper i denne kategorien uten betalte trenere har 1.000 som treningsavgift).

NB: Det er lov å prøve seg et par ganger før man melder seg inn!

Meld deg inn her

“MIN IDRETT”

Alle medlemmer i Årvoll IL må opprette bruker på “min idrett”. På “min idrett” melder du deg på skirenn og betaler medlemskontigenten. For mer informasjon om “min idrett” kan du trykke her.

SLIK BLIR DU MED PÅ SKIRENN:
1) Velg ut de rennene du vil være med på (merk at du selv må dekke avgiften dersom du ikke møter opp/ikke melder deg av). Terminlisten finner du på forsida.
2) Gå inn på “min idrett” for å melde deg på.
3) Starttid og startlister finner du på “min idrett” og rennets hjemmeside når rennet nærmer seg.
4) Møt opp i god tid før start.
5) Se etter flagget til Årvoll il – der får du startnummeret ditt.
6) Gå til startområdet.

Her er nytting informasjon og tips for deltakelse på skirenn.

TIDTAGERBRIKKE
Alle barn som stiller i klasse 11 år eller eldre må ha egen brikke. Vi anbefaler at det kjøpes inn av foreldrene til barna som skal gå skirenn. Dette gjøres på www.emit.no ved å følge denne linken:
https://emit.no/produkter/
Ved oppmøte til start der man ikke har med egen brikke og må leie brikke av rennarrangøren må dette dekkes av foresatte. Hovedtrenerne har et par brikker som kan lånes på renn dersom man har glemt sin egen.