TRENINGER: Vi har trening hver uke. Fra og med våren 2024 har vi trening på onsdager fra kl. 16:30 og lørdager kl. 11:45 på Tonsenhagen kunstgress.

UTSTYR
Det kreves ikke noe spesielt utstyr for å delta, annet enn egen ball og leggbeskyttere, og aller helst fotballsko. Drakt deles ut så fort spilleren er godkjent for kampspill. (Drakten er til låns, og skal leveres tilbake. Les mer om drakta HER).

KAMPER / SERIESPILL

Guttene spiller seriespill i G2014-klassen. Sesongen 2024 spiller guttene 7er fotball. Lagene settes på våren – i forkant av seriespill med oppstart i april.
Se terminlisten HER (velg fotball + sesong).

FUTSAL
Om vinteren spilles det futsal. Futsal er innefotball med fem spillere på banen. Serien foregår på helgedager i løpet av høsten/ vinteren, og det spilles alltid to kamper per gang.

Se terminlisten HER (velg futsal + sesong).

CUPER
Vi melder laget på 3-4 cuper per år; minst én på våren, en på sommer/tidlig høst og en sen høst/vinter, m.m. Disse cupene koster i utgangspunktet ikke noe for spillerne, annet enn frakt/kjøring til og fra. (Ved bortecuper vil det komme enkelte kostnader. Dette kan dekkes/reduseres ved dugnad arrangert av foreldrene på laget.)

SPOND
Vi bruker appen Spond til påmelding og informasjon om kamper, cuper og andre ting. Gruppekode i Spond er NSZTL
(Så fort medlemskontigent og treningsavgiften er betalt, godkjennes barnet som medlem i SPOND-gruppen.)

HVA KOSTER DET?
Medlemskontigent (6 – 16 år) : 500 kr
Treningsavgift for spillere 8-12 år: 2 100 kroner

Mulighet for økonomisk støtte til treningsavgift;
Ta kontakt med Kristin Haarseth (regnskapsansvarlig) kristinh@vikenfiber.no eller Jarle Henriksen (medlemsansvarlig) jarle.henriksen@helse-sorost.no.

INNMELDING i KLUBBEN

Dersom barnet ditt ønsker å spille fotball sammen med oss, ta først kontakt med lagleder for et par prøvetreninger. Ønsker barnet å fortsette med fotball hos oss, må du melde barnet inn i klubben. Innmelding i klubben gjøres via denne siden.

NB: Det er lov å prøve seg et par ganger på treninger før man melder seg inn i klubben. Men alle som har bestemt seg for å være med på fotballen og som skal spille kamper, må ha betalt både medlemskontingent og treningsavgift.

 Henvendelser kan rettes til lagleder: Andreas Hedum, andreas_hedum@yahoo.com, telefon: 908 88 442