Tur til Vierli 24.-26. mars 2017!

 Camp Vierli er ca 3 timer fra Oslo og fra Camp Vierli er det 10 minutter å kjøre til en av landets mest spennende terrengparker (den er ikke stor, men mange mener den er blant landets beste). Der kan vi da stå på ski fredag kveld, hele lørdag og søndag formiddag. Les mer http://www.visitrauland.com/Aktoer/Vierli-Terrengpark.  For de som er interessert er det innendørs skatepark på Camp Vierli, så de som vil kan ta med skateboard (ikke sparksykler).

Følge av foresatte
Fordi deltagerne i Freeski gruppa er såpass unge ønsker vi at dere foreldrene blir med. Dere kan selvfølgelig organisere dere imellom om en- eller to foreldre tar med- og tar ansvar for et par-tre barn hver. Det får være opp til dere. Dersom du melder på ditt barn uten å melde på en forelder må dere sende oss epost om hvem som tar ansvar for ditt barn under oppholdet på Vierli.

Søsken er velkomne til å være med. Venner av barna kan ikke meldes på som del av denne klubbturen.

Merk også: Vi er mange med i Freeskigruppa nå. Det er noen 4-mannsrom og 3-mannsrom, men flest 2-mannsrom på Vierli. Vi plasserer i første rekke familiemedlemmer sammen, men kan komme til å spørre om andre kan dele rom også for å få med flest mulig på tur (men skal prøve å unngå det).

Det er i første omgang booket 46 sengeplasser. Vi håper det blir plass til alle som vil være med. Første mann til mølla. Vi prøver å booke flere om det er mer enn dette som vil være med så bare meld dere på selv om det ser ut til å være fullt.

påmelding på dennne doodle lista

NB! Fyll inn navn på alle familiemedlemmer.
Informasjon om betaling vil bli sendt ut rett etter vinterferien – prisen er ca 500 kr/natt per person inkl frokost og middag. Skikort kommer i tillegg

Alle spørsmål om Vierli-turen kan sendes til Laila på følgende e-postadresse: laila@skaiaa.net 

Vi gleder oss til tur!

Vennlig hilsen

Styret i Freeski gruppa