Hei alle 07!

Høsten er her og med den oppstart av ski-treningen.

Vi starter opp mandag 5. oktober kl 18. Møt på grusbanen som før, med passe med klær for aktivitet utendørs. Husk som før refleksvest med navn, så sløve trenere slipper å si “du” til alle:-).

Vi kommer til å veksle mellom innendørs og utendørs trening, men starter altså utendørs. Innetreningstiden er ikke helt klarlagt ennå, men ønsket er samme tid inne som ute (altså mandager 18-19).

Vi håper på like mange jenter og gutter som fortsatt vil være med oss å trene og ha det gøy sammen. Barna blir eldre og med det skal vi øve mer på skiteknikk, men fortsatt skal fokuset være på skileik og det å ha det gøy mens vi trener og øver oss.

Selvom barna blir større trenger vi nok fortsatt hjelp fra dere foreldre til å skape gode og ryddige rammer rundt treningene: så hver helst tilstede for å hjelpe med klær og utstyr (evt. at man avtaler med andre foreldre at de hjelper barnet ditt), kom tidsnok og hjelp oss når vi trenger det.
Vi vil gjerne ha noen nye hjelpetrenere, da noen av oss har sluttet. Ingen forkunnskaper er nødvendig, kun aktiv tilstedeværelse!

De som allerede vet at barna ikke skal være med videre, gi meg beskjed.

Vh Are, på vegne av trenerne