VELKOMMEN HJEM

Kanskje har du vært så heldig at du aldri har hatt behov for å forlate hus og hjem mens det pusses opp. Sannsynligvis har du uansett hatt følelsen av å lengte hjem. 
Vi lengter hjem. Til banen vår. Nå er vi snart hjemme igjen. Det kan du feire sammen med oss.
At Årvollbanen var sliten ville vært årtusenets minst diskutable påstand. Den var overmoden for oppgradering. Nå har den fått det. Og FOR en oppgradering.
Neste sommer er det bare å avbestille ferien i “Syden”. Du kan heller ta av deg skoene og ruske barbeint i 14 dager på Årvollbanen. Så inderlig mykt og vakkert har det blitt.
Det har vi tenkt til å feire. Det blir fest på banen tirdag kveld. Alle kommer. De aller viktigste kommer. Det er barn og unge som skal få gleden av å bruke banen framover som kommer til å være ringside når A-laget får æren av å innvie banen offisielt.
Det er ikke en helt uviktig kamp heller. Selv om vi bare har spilt bortekamper mens banen har blitt pyntet til fest henger vi mer enn godt med. Med fire kamper igjen har vi fortsatt en god sjanse til å rykke opp.
Du kan hjelpe oss til akkurat det ved å være der.
Det viktigste er at du kommer. Det kommer en gjeng politikere for å åpne banen. La oss vise dem hvor mye det betyr for oss alle å ha et sted der barna våre eller noen vi kjenner kan være. La oss vise dem at vi er så mange som bryr oss at de ikke lenger kan overse det neste vi har behov for- et sted å være med tak over også.
Kaffen er minst like god som før – vaflene det samme. Folkene du møter er enda triveligere enn før. Da ses vi tirsdag kveld kl 19.45, vi har en avtale om det.

Velkommen !