Endelig hjemmekamp på A-laget igjen!!

Årvoll – Korsvoll2
KL 20.15
Årvollbanen

Det er Tirsdag og det er ENDELIG hjemmekamp på Årvollbanen for A-laget igjen. Bedre kan det ikke bli. Eller jo. Bedre blir det. Nytt kunstgress på plass. Et A-lag som kjemper i toppen, masse barn og unge som igjen kan bruke tiden sin nede på Årvollbanen. Og ivrige supportere som igjen kan ta den korte veien ned til Årvollbanen for å se på sitt lokale fotball lag krige om 3 poeng.

Årvoll IL har i kveld invitert til en liten fest kl 19.45 for å markere åpningen av den nye kunstgressmatta. Vi fra A-laget følger opp festen med en spennende A-lags kamp fra kl 20.15 mot Korsvoll2.

En motstander vi spilte uavgjort mot i vår, og som vi vet kan spille god fotball. Det er duket for et skikkelig tøft oppgjør på Årvollbanen i kveld og A-lags gutta ønsker virkelig å vise seg frem fra en god side.

Det er gratis kaffe for alle som har kjøpt sesongkort. Og vi varter opp med kaffe og vafler i Kiosken. I tillegg minner vi om at man kan kjøpe vårt flotte Årvollskjerf til kr 200,- også. (Vi har kortterminal.) Lagerbeholdningen på skjerf begynner og minskes, så det gjelder å få kjøpt seg ett skjerf mens vi fortsatt har noen igjen Uttrykksikonet smile

Kveldens tropp:

Stephen Holmen-Jensen
Stian William Olsen
Adrian Tærud
Steffen Solheim Andersen
Erlend Hansen
Martin Vethe
Erlend Ormbostad
Jens Andersen
Torgeir Hoås
Anders Hatlen
Simen Tjærnås
Steve Dimoski
Mehrad Ezligini
Kim Daniel Rønsen
Thomas Divaris Hoff
Saarujan Nadarajah
Mathias Lia Nordmoen
Tim Strøm Pedersen

Vi håper virkelig at folket kjenner sin besøkelsestid og tar turen ned til Årvollbanen i kveld 19.45 for åpning av banen, og en spennende A-lags kamp fra kl 20.15

Årvollgutt Hei!