Volleyball


Volleyball

 

Årvoll ILs volleyballgruppe er liten, men vi har det veldig hyggelig. Spillerne er nybegynnere, og det er plass til flere gutter og jenter! Vi trener vanligvis en gang i uka, og deltar på noen turneringer i løpet av året.

Årvoll i Spikkestad minicup!

mini1Årvoll IL stilte med lag på minicup i Spikkestad lørdag 18.april 2016. Fire spente jenter stilte – og selv om premiene ikke var av ekte gull, ble de vel mottatt av stolte spillere.

Jentene spilte fire kamper på nivå 1, som går ut på kast istedenfor volleyballslag. –  to knepne tap og to seire.

Vi regner nå med å gå mer og mer over til 1-3 volleyballslag, og satser for fullt på mye artig volleyball når skolen starter igjen til høsten. På bildet ser vi, fra venstre, Ida, Victoria og Iselin. Alexandra er fremst på bildet, og trener Ingrid står bak jentene.

Medlemskontingent og treningsavgift

Volleyballgruppa er en del av Årvoll Idrettslag. For å kunne spille volleyball må man være medlem i Årvoll IL og ha betalt medlemskontingent til klubben. I tillegg må det også betales en treningsavgift.

Medlemskontingent for 2016 er 450 kroner for spillere i aldersgruppen 6 – 16 år. Treningsavgift for 2016 er 500 kroner.

Faktura for medlemskontingent og treningsavgift blir sendt ut som vedlegg til en e-post. Denne fakturaen kan du enten betale i din bank eller du kan betale på «Min idrett». For mer informasjon om «Min idrett» kan du trykke her. Buypass står som betalingsmottaker for både treningsavgift og medlemskontingent. De som velger å betale via nettbank og ikke på Min idrett, må påse at de oppgir korrekt KID-nummer og at betalt beløp stemmer overens med hver enkelt faktura.

NB: Det er lov å prøve seg et par ganger på treninger før man melder seg inn i klubben.

Volleyball for nybegynnere

Årvoll IL og Bislett Volley ønsker å starte opp lag for nye spillere. Klubbene samarbeider om å gi tilbud til følgende aldersklasser:

  • Jenter og gutter i alderen ca. 8-12 år med trening tirsdager kl. 19:00-20:00 i Årvoll skoles gymsal.
    Kontaktpersoner: Ingrid Johansen (tlf: 481 06 817) og Mikkel Birkedam (mikkelsteen@gmail.com, tlf 988 88 011)
  • Jenter og gutter i alderen ca. 12-16 år med trening fredager kl. 16:30-18:00 i idrettssalen til Kuben yrkesarena ved Økern. Kontaktperson: Mikkel Birkedam (mikkelsteen@gmail.com, tlf 988 88 011)

Begge lagene har allerede fått henvendelser fra interesserte, men vi ønsker oss flere spillere for å få et aktivt miljø. Det kreves ingen forkunnskap for deltakelse. Eneste krav er t-skjorte, shorts/treningsbukse og treningssko til innendørs bruk.

Det er dessverre ingen aktivitet i volleyballgruppa for tiden. Dette skyldes at vi ikke har mange nok aktive.

Kontaktpersoner

Trenere:
Ingrid Johansen, mob: 481 06 817
Mikkel Steen Birkedam, mob: 988 88 011

Hjelpetrener:
Ingeborg H. Johansen