Hei, og godt nytt (hvitt!) år 🙂

I år kan vi glede oss over fine forhold i bakken allerede, og vi gleder oss derfor til første trening på ski tirsdag 9.1. kl 18-20.

Alle barna møter opp samtidig ved varmestua i Grefsenkleiva (ta den første heisen opp), og så blir de delt inn i grupper der. Fint om alle er presise, så får vi den beste sammensetningen på gruppene. Husk at barna trenger heiskort til treningen, hjelm og ryggplate er påbudt.

I bakken er det ekstra viktig at barna er konsentrert rundt trenerne og at de følger med i den gruppa de skal trene i. Vi jobber for at alle skal kjenne seg trygge og at det skal være gøy i bakken. Dette får vi til når barna heier på hverandre og følger trenernes instrukser. Ingen skal presses til å gjøre noe de ikke tør, men vi har sett mange glade barn som har pushet sine egne grenser i trygge omgivelser med venner og trenere 🙂

Håper dere alle tar en prat om dette med barna før tirsdagens trening, så får vi fine økter for alle i bakken.

Tilstedeværelse av voksne i bakken under trening

Morten som er hovedtrener har ikke mulighet til å være i bakken hver tirsdag og torsdag gjennom hele vinteren. Vi andre i styret vil dele på å være tilstede i bakken, så det alltid er en ansvarlig til stede. Trenerne våre er flinke, men unge, og vi ønsker derfor denne ekstra tryggheten. Styret vil sette stor pris på om noen av dere foreldre kan ta en slik vakt i bakken under en treningsøkt. Hvis du kan bidra, er det supert om du sender navn og dato til meg før onsdag 10.1.

Utover dette ser vi at barna er mer konsentrert uten at vi foreldre «vaker i kulissene». Det er alltid fint med foreldre i bakken, men bruk gjerne tiden til egentrening og trø heller til hvis det skulle oppstå en situasjon hvor trenerne trenger hjelp 🙂

Det kommer mer informasjon om karusellrenn, ledige styreverv og Vierli-tur i uke 3.

Velkommen til trening tirsdag 9.1.! 

På vegne av styret i Årvoll Freeski
Hilde Foss Christensen