Freeskigruppa har i flere år reist til Vierli – i år velger vi å teste Geilo! Vi har bestilt leiligheter i Havsdalsgrenda http://www.havsdalsgrenda.no

Maten spiser vi på Havsdalskroa som ligger noen minutter å gå fra leilighetene. Her har vi bestilt middag fredag og lørdag, frokost og lunsjpakke lørdag og søndag.

Les mer om bakken her: https://www.skigeilo.no/treningsgrupper

 

Følge av foresatte

Fordi deltagerne i Freeski gruppa er såpass unge ønsker vi at alle barn har med seg en voksen. Dere kan selvfølgelig organisere dere imellom om en- eller to foreldre tar med og tar ansvar for andres barn. Det får være opp til dere. Dersom du melder på ditt barn uten å melde på en forelder må dere sende oss epost om hvem som tar ansvar for ditt barn under oppholdet.

Søsken er velkomne til å være med så langt det er plass. Venner av barna kan ikke meldes på som del av denne klubbturen. 

 

Priser

Prisen er 1050 kr per person for overnatting fredag-søndag inkl frokost og matpakke (lør og søn), middag (fre og lør). Heiskort kommer i tillegg. Dette inkluderer ikke håndkle og sengetøy, dette regner vi med at dere kan ta med selv. Prisen inkluderer også inngang til et lite svømmebasseng, treningsrom, sauna og steambad.

 

Påmelding og betaling

Påmelding på denne doodle-lista:

https://doodle.com/poll/4u4f7upxfq6st8fw

NB! Fyll inn fullt navn på alle familiemedlemmer som meldes på. Listen brukes til å gi overnattingsstedet oversikt over hvem som skal bo der. Har foresatt annet etternavn enn barn, skriv barnets fornavn i parentes bak navnet ditt.

Påmelding er først gyldig når det er betalt for turen – betal inn riktig sum:

Eks: 1 voksen og 2 barn = 3150 kr

Betaling for turen gjøres til konto 6090 06 30150 (Årvoll IL Freeski). Frist for betaling er onsdag 8.11.

Vi har reservert 45 plasser – her er det først til mølla som gjelder om du skal være sikker på å få plass. Hvis det ser ut som listen er full på Doodle kan du sende en mail til Laila for å sette deg på venteliste.

Alle spørsmål om Geilo-turen kan sendes til Laila på følgende e-postadresse: laila@skaiaa.net

Vi gleder oss til tur!

Hilsen Hilde

på vegne av styret i Årvoll IL