Hei jibbere og freeski’ere – Godt nyttår

Endelig er vi klare for skitrening!

På grunn av manglende snø på “vår” side av bakken starter vi treningen på Trollvannsiden i morgen tirsdag 10.1. kl 18-20. Vi trener på Trollvannsiden til de har fått laget nok snø til å åpne familiebakken i Grefsenkleiva, forhåpentligvis tar det ikke for lang tid.

Alle barna møter til samme tid, og så blir de delt inn i grupper i bakken.

Hovedtrener Ove Morten Stalheim eller en av oss andre i styret vil være i bakken på hver trening.

 

Hva skjer denne sesongen?

Vi har lagt ut terminliste på websiden her.

Vi ber dere lese denne og notere dere aktivitetene vi har planlagt denne vinteren. Vi kommer også til å oppdatere denne om det skjer endringer.

Legg også merke til at vi har listet opp aktiviteter våre medlemmer er invitert til å delta på fra andre klubber og bakker. Her er det opp til dere foreldre å melde på og være med barna hvis de har lyst til å delta. Det er alltid gøy å reise på slike arrangement sammen som en gjeng / klubb, så avtal gjerne med hverandre og tips hverandre!

Vårtur til Vierli

Vi har booket Vierli til vår årlige vårtur. Sett av helgen 24.-26.mars, påmelding og mer informasjon kommer senere. Vanligvis er vårturen populær, så vi kommer til å prioritere medlemmer med en foresatt hvis turen blir fulltegnet.

 

I tillegg er det lagt til datoer for 4 Jib Jam arrangementer i regi av Heming/Adrenalin. Dette er et lavterskeltilbud som flere av våre har deltatt på tidligere.

Programmet disse kveldene blir som følger:

–      Ski

–      Påmelding/Trening 1730-1800

–      Jam session 1800-1845

 

–      Preparering

 

–      Snowboard

–      Påmelding/Trening 1900-1930

–      Jam session 1930-2015

(Fra Pernille, daglig leder for Adrenalin)

Velkommen til skitrening!

Hilsen Styret
Årvoll Freeski

Vi håper på masse snø og en kanon-sessong.